انتخاب قالب مناسب وردپرس
انتخاب قالب مناسب وردپرس نیازمند دقت و توجه بسیار است. قالب شما، سنگ بنای سایت شماست و قرار است روی این بستر، شما سایتی زیبا با تجربه کاربری مناسب و واکنشگرا با همه دستگاه ها بسازید. بنابراین برای انتخاب قالب مناسب وردپرس چند نکته جمع آوری کرده ایم که در زیر به شما ارائه می کنیم. لطفا هنگام انتخاب قالب مناسب وردپرس برای سایت و طراحی فروشگاه اینترنتی آن ها را در نظر بگیرید.
خلاصه این مطلب:
Toggleبیشتر مبتدیان هنگام انتخاب قالب مناسب برای سایت خود احساس سردرگمی می کنند. هزاران گزینه رایگان و پولی وجود دارد که موقع بررسی شان، گویا هر کدام بهتر از دیگری به نظر می رسد. شما برای انتخاب قالب مناسب چه معیارهایی دارید؟ چگونه بهترین تم را برای وردپرس انتخاب می کنید؟ در این مقاله، ما 7 موردی را که باید در نظر بگیرید به اشتراک خواهیم گذاشت؛ بنابراین می توانید بهترین قالب وردپرس را برای سایت خود انتخاب کنید.
چرا باید در انتخاب قالب مناسب وردپرس دقت کنید؟
وردپرس برای ایجاد انواع وب سایت ها استفاده می شود. به همین دلیل است که هر موضوع بازار متفاوتی را ارائه می دهد.
قالب وردپرس شما باید مکمل محتوای وب سایت شما باشد. به عنوان مثال، اگر در حال راه اندازی یک وبلاگ در مورد سیاست یا مسائل اجتماعی هستید، پس باید به دنبال قالبی باشید که خوانایی وبسیات را بالا ببرد و با وجود بارگذاری نوشته های متعدد، شلوغ و بهم ریخته به نظر نرسد.
بسیاری از تم های وردپرس با گزینه های شخصی سازی متنوعی روبرو هستند. یعنی اگر شما دانش کدنویسی داشته باشید، می توانید قالب را بر اساس نیازهای خود بهینه کنید و به شکلی درآورید که خودتان می پسندید. اما اگر این کدنویسی به درستی انجام نشود، باعث بهم ریختگی ظاهر قالب و اختلال در عملکرد افزونه ها و سایر المان ها می شود. بنابراین اگر تخصصی در انجام این کار ندارید، آن را به یک برنامه نویس بسپارید.
از طرف دیگر، برخی از قالب های وردپرس هستند که واقعا عالی به نظر می رسند اما به علت حجیم بودن، می توانند وبسایت شما را بسیار کند کنند. هیچ کس وبسایت های کند را دوست ندارد؛ به ویژه گوگل که ترجیح می دهد وبسایت های سریع تر را در رتبه بندی های بالاتر نمایش دهد.
قالب شما چهره سایت وردپرسی شماست و نقش مهمی در نحوه درک کاربران و همچنین موتورهای جستجو دارد.
احتمالاً این جمله را شنیده اید: “همه چیزهایی که درخشان هستند طلا نیستند”.
با آگاهی از این موارد، بیایید نگاهی به 9 نکته زیر بیندازیم تا مطمئن شویم بهترین قالب را برای سایت وردپرس خود انتخاب کرده ایم.
1. برای سادگی تلاش کنید؛
سادگی بهترین قانون در طراحی است.
بسیاری از تم های وردپرس دارای رنگ های زیاد، طرح بندی پیچیده، انیمیشن های پر زرق و برق و غیره هستند. گاهی اوقات ممکن است شما به آن چیزها احتیاج داشته باشید، اما در اکثر موارد واقعاً نیازی به همه این موارد ندارید.
سادگی غایت پیچیدگی است.
~ لئوناردو داوینچی
به دنبال موضوعی باشید که دارای طراحی ساده باشد و به شما در پشتیبانی از هدف خود کمک کند. هدف از طراحی وب کمک به کاربران در یافتن اطلاعات مورد نیاز و کمک به صاحبان سایت در دستیابی همزمان به اهدافشان است.
2. قالب شما باید واکنشگرا با هر دستگاهی باشد؛
یک قالب وردپرس پاسخگو انتخاب کنید. تم های پاسخگو طرح خود را در اندازه ها و دستگاه های مختلف صفحه تنظیم می کنند.
تعداد قابل توجهی از ترافیک وب از تلفن همراه و سایر دستگاه های دستی ایجاد می شود. بسته به موضوعات وبسایت شما، این تعداد حتی می تواند بیش از 50٪ از بازدید شما باشد.
Google وبسایت های موبایل فرندلی را در بالای نتایج خود نشان می دهد. صرف نظر از موضوعات و مشخصات جمعیتی سایت شما، همه وبسایت ها باید پاسخگو باشند و کاملاً برای موبایل آماده باشند.
بیشتر تم های وردپرس به طور پیش فرض پاسخگو هستند. اما هنوز فروشندگانی هستند که طرح هایی با عرض ثابت میفروشند که به هیچ وجه مناسب موبایل نیستند. اطمینان حاصل کنید که قالبی که برای وبسایت خود انتخاب می کنید، واکنشگرا با موبایل باشد.
3. سازگاری با مرورگرهای مختلف
کاربران شما از مرورگرهای مختلف استفاده خواهند کرد. قالب شما ممکن است در مرورگری که استفاده می کنید عالی به نظر برسد، اما ممکن است در مرورگرهای دیگر ساختاری بهم ریخته داشته باشد.
بیشتر توسعه دهندگان قالب وردپرس با استفاده از ابزارهای پیچیده آزمایش سازگاری مرورگر را برای قالب های انتخابی خود انجام می دهند.
همیشه می توانید برخی تست های اساسی را برای بررسی نحوه نمایش قالب در مرورگرهای مختلف مانند Google Chrome ، Firefox ، Internet Explorer ، Safari و غیره اجرا کنید.
4. پلاگین های پشتیبانی شده
قدرت واقعی وردپرس با افزونه های وردپرس همراه است. این افزونه ها امکان انجام هر کاری را برای شما فراهم می کنند. اطمینان حاصل کنید که قالب وردپرس شما از تمام افزونه های محبوب پشتیبانی می کند.
5. قابلیت ترجمه قالب به چند زبان
تعداد زیادی از سایت های وردپرس به زبان انگلیسی نیستند. شما ممکن است در حال ایجاد وبسایت، به زبانی غیر از انگلیسی باشید. شاید شما در آینده قصد ایجاد یک سایت وردپرس چند زبانه را داشته باشید.
اطمینان حاصل کنید که قالب وردپرس شما آماده ترجمه است و از پلاگین های چند زبانه وردپرس پشتیبانی می کند.
6. پشتیبانی از صفحه سازها
صفحه سازها (مانند المنتور) افزونه های وردپرس هستند که به شما امکان می دهند با استفاده از رابط کاربری کشیدن و رها کردن، صفحه آرایی سایت خود را انجام دهید.
بسیاری از تم های برتر وردپرس پکیج افزونه های پر طرفدار را به همراه صفحه سازها ارائه می دهند.
البته استفاده از صفحه سازها برای ایجاد صفحات فرود، می تواند کدهای ناخواسته زیادی را تولید کند که اگر قالب را تغییر دهید، ممکن است در طراحی به مشکل بر بخورید.
شما باید تم هایی را انتخاب کنید که با یکی از پرکاربردترین افزونه های صفحه ساز در هماهنگی کامل است. همچنین می توانید این صفحه سازها را جداگانه خریداری کنید تا با قالب های دیگر نیز استفاده کنید.
7.سئو فرندلی
قالب وردپرس شما نقش مهمی در سئو سایت شما دارد. انتخاب قالب وردپرس مناسب که بر اساس قواعد موتورهای جستجو بهینه شده باشد، می تواند بر عملکرد سایت شما در موتورهای جستجو تأثیر بگذارد.
تجزیه و تحلیل کد منبع، ممکن است برای مبتدیان دشوار باشد. به همین دلیل بسیاری از توسعه دهندگان قالب وردپرس به شما تضمین می دهند که صفحات آنها برای سئو بهینه شده است.
امیدواریم که نکات گفته شده، راهنمای شما در انتخاب قالب مناسب وردپرس باشد.
درباره اسحاق شفایی
اسحاق شفایی مدیر وبسایت کیت وردپرس و دانشجوی کارشناسی ارشد Computer Science در دانشگاه پادوا ایتالیا هستم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص اصلیم توسعه وب هست همچنین بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم.
سایر نوشته های اسحاق شفایی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.