برای طراحی سایت چه زبان های برنامه نویسی لازم است?
در این مقاله از سایت کیت وردپرس قصد داریم در مورد اینکه برای طراحی سایت چه زبان های برنامه نویسی لازم است صحبت کنیم. اکثر افرادی که وارد حوزه طراحی سایت می شوند یا به این حوزه علاقه مند هستند دوست دارند زبان های برنامه نویسی که می تواند در آینده به درآمد و تخصص او کمک کنند را بداند بنابراین اگر شما هم از این دسته افراد هستید حتماً تا آخر این مقاله همراه ما باشید.
خلاصه این مطلب:
Toggleبرای طراحی سایت چه زبان های برنامه نویسی لازم است؟
برای طراحی سایت یکسری زبان ها نیاز هست که شما حتماً باید بلد باشید اما بعضی از آنها اختیاری هست و اگر به آن تسلط داشته باشید دستتان برای پروژه گرفتن و طراحی بیشتر باز خواهد بود ما سعی می کنیم مواردی که الزامی و اختیاری هست را توضیح دهیم.
قبل از هر چیز شما باید بدانید که برای طراحی سایت شما باید یکسری تخصص ها برای بک اند و یکسری تخصص ها برای فرانت سایت یاد بگیرید. بک اند یعنی کارهای مربوط به پشت سر سایت جایی که کاربرها نمی بینند و برای مدیریت سایت استفاده می شود و فرانت به بخشی گفته می شود که کاربران با آن ارتباط دارند مثل جلوی سایت ها که همه می تونند به آن دسترسی داشته باشند.
برای بک اند سایت چه زبان هایی نیاز است؟
شما برای اینکه بک اند یک سایت رو بتونید طراحی کنید می تونید زبان های مختلفی رو انتخاب کنید مثلاً امروزه زبان های برنامه نویسی که بیشتر استفاده می شود برای بخش بک اند زبان های php، سی شارپ، پایتون، جاوااسکریپت و روبی است.
برای فرانت سایت چه زبان هایی نیاز است؟
برای فرانت سایت چند زبان مشخص شما باید یاد بگیرید و زبان های مختلفی برای آن وجود ندارد در واقع بهتر است در بخش فرانت از زبان برنامه نویسی استفاده نکنیم چرا که همه سایت ها بخش فرانت آنها با استفاده از زبان نشانه گذاری html و زبان استایل دهی css طراحی شده اند و این دو زبان برنامه نویسی نیستند.
همچنین زبان جاوااسکریپت که یکی از بهترین زبان های برنامه نویسی شناخته شده است برای بخش فرانت هم کاربرد دارد در واقع تنها زبانی است که هم در قسمت فرانت و هم در قسمت بک اند می توان از آن استفاده کرد.
استفاده از فریم ورک ها به جای کدنویسی خالص
امروزه اکثر طراحان سایت و توسعه دهدگان وب کمتر از کدنویسی خالص استفاده می کنند و ترجیح می دهند از فریم ورک های موجود برای انجام پروژه خودشون استفاده کنند. فریم ورک ها کدهایی هستند که از قبل توسط برنامه نویس های حرفه ای به صورت بهینه و استاندارد نوشته شده و شما نیازی نیست چرخ را دوباره اختراع کنید و می تونید خیلی راحت با استفاده کردن از آنها در زمان و انرژی خودتون صرفه جویی کنید.
بعضی از بهترین و پراستفاده ترین فریم ورک های بک اند عبارت اند از لاراول، سیمفونی، جنگو، نود جی اس و…
در ادامه مقاله برای طراحی سایت چه زبان های برنامه نویسی لازم است اگر بخواهیم چند نمونه از فریم ورک های معروف و کاربردی فرانت رو معرفی کنیم می تونیم به فریم های React, vue.js, Angular, Preact اشاره کنیم.
زبان های الزامی طراحی سایت در سال جدید
برای طراحی سایت نیازی نیست صدها زبان برنامه نویسی را بلد باشید اگر بخواهیم مهم ترین زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت رو نام ببریم می تونیم به لیست زیر اشاره کنیم.
- زبان نشانه گذاری HTML
- زبان استایل دهی CSS
- یک یا چند زبان برنامه نویسی(php یا Javascript یا Csharp یا Python)
بنابراین اگر شما زبان های بالا رو تسلط کافی داشته باشید می تونید هر سایتی رو طراحی کنید و نگران انجام پروژه های سخت و بزرگ نیستید.
زبان برنامه نویسی JavaScript گل سرسبد طراحی سایت
زبان جاوا اسکریپت یکی از بهترین و قوی ترین زبان های حوزه وب است و شما نمی تونید سایتی رو پیدا کنید که از این زبان در آن استفاده نشده باشد بنابراین اگر قصد دارید به صورت حرفه ای وارد طراحی سایت شوید حتماً یادگیری زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت را در دستور کار خود قرار دهید چرا که اگر یکبار از این زبان استفاده کنید مطمئن باشید عاشق آن می شوید.
چقدر زمان می برد زبان های طراحی سایت را یاد بگیریم؟
یکی از سوالات متداول دانشجویانی که در دوره آموزش طراحی سایت شرکت می کنند این است که چقدر زمان می برد زبان های الزامی طراحی سایت را یاد بگیریم؟ پاسخ به این سوال بستگی به خودتان دارد اگر علاقه داشته باشید و هر روز تمرکز روی یادگیری بگذارید نهایتاً تا 3 ماه می تونید به نتایج مطلوبی دست پیدا کنید و هرچقدر بیشتر زمان و انرژی بگذارید بیشتر یاد می گیرید.
فقط یادگیری زبان برنامه نویسی مهم نیست!
حالا که تا اینجا متوجه شدید برای طراحی سایت چه زبان های برنامه نویسی لازم است به این نکته دقت داشته باشید که فقط یادگیری زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت کافی نیست شما بعد از اینکه زبان های برنامه نویسی دلخواهتون رو یاد گرفتید باید سراغ مهارت های دیگر بروید. در ادامه سعی می کنم مهم ترین مهارت هایی که می توانند یادگیری آنها در زندگی کاری شما معجزه ایجاد کنند را نام ببرم.
- مهارت و رشد فردی
- اعتماد به نفس
- مهارت های ارتباط با مشتری
- طراحی رابط کاربری جذاب (UI, UX)
- مدیریت زمان
برای یادگیری طراحی سایت از کجا شروع کنم؟
ما قبلاً در سایت کیت وردپرس مهارت های موردنیاز برای یادگیری طراحی سایت را به صورت کامل آموزش دادیم شما می تونید از این آموزش ها برای متخصص شدن استفاده کنید در ادامه قدم به قدم آموزش هایی که می تواند به شما جهت تبدیل شدن به یک طراح سایت حرفه ای کمک کنند را لیست می کنیم.
- آموزش طراحی سایت با فتوشاپ
- آموزش رایگان HTML و CSS
- آموزش طراحی سایت یا طراحی قالب وردپرس
جمع بندی برای یادگیری طراحی سایت از کجا شروع کنم
ما در این مقاله سعی کردیم زبان های برنامه نویسی که برای طراحی سایت بسیار مهم هستند رو توضیح دهیم بنابراین شما بعد از مطالعه کامل این مقاله می تونید یادگیری را به صورت جدی شروع کنید و منتظر اتفاقات عالی در آینده باشید.
درباره اسحاق شفایی
اسحاق شفایی مدیر وبسایت کیت وردپرس و دانشجوی کارشناسی ارشد Computer Science در دانشگاه پادوا ایتالیا هستم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص اصلیم توسعه وب هست همچنین بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم.
سایر نوشته های اسحاق شفایی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.