- صفحه اصلی
- آموزش های وردپرس
- ریدایرکت چیست ؟ آموزش انواع ریدایرکت در وردپرس
ریدایرکت چیست ؟ آموزش انواع ریدایرکت در وردپرس
ریدایرکت چیست ؟ این سوالی است که می خواهیم در این جلسه به آن بپردازیم ریدایرکت در وردپرس یکی از بحث های مهم سئو به شمار می رود که باید به آن توجه کنید چون اگر به ریدایرکت ها در وردپرس توجه نکنید ممکن است در آینده با خطاهای زیادی مواجه شوید که این خطاها می تواند برای شما دردسر ساز باشد پس یک از بهترین کارها برای مدیران سایت این است که از همین اول سایتشان را تر و تمیز جلو ببرند اگر نمی دانید ریدایرکت در وردپرس چیست و چگونه انجام می شود حتما این مقاله را در سایت کیت وردپرس تا آخر مورد مطالعه قرار دهید تا با نحوه ریدایرکت و انواع آنها در وردپرس آشنا شوید.
ریدایرکت در وردپرس چیست ؟
ریدایرکت از نظر اصطلاح به معنای انتقال کاربر از یک صفحه به صفحه دیگر در سایت است که این کار می تواند به دلایل مختلفی صورت گرفته باشد اگر بخواهیم با یک مثال این موضوع را مورد بررسی قرار دهیم فرض کنید شما می خواهید وارد آدرس سایت کیت وردپرس شوید زمانی که آدرس www.kitwp.com را در مرورگر خود وارد کنید به صورت خودکار به آدرس kitwp.com ریدایرکت یا انتقال داده می شوید خب در این جا ما صفحه www.kitwp.com را به kitwp.com ریدایرکت کردیم دلیل آن هم سادگی و کوتاهی آدرس سایت است تا کاربران ما بهتر بتوانند نام سایت را به خاطر سپرده و برای مراجعات بعدی راحت تر باشند.
البته این موضوع بسته به نوع ریدایرکت و هدف آن می تواند متفاوت باشد مثلا بعضی موقع شما نیاز دارید یک صفحه محصول قدیمی را به یک صفحه محصول جدید ریدایرکت کنید در اینجا باید محصول قدیمی را حذف کرده و به محصول جدید ریدایرکت ۳۰۱ کنید تا افرادی که وارد محصل قدیمی می شوند به صورت خودکار به صفحه محصول جدید هدایت شوند شاید بپرسید ریدایرکت ۳۰۱ چیست ؟ نگران نباشید در ادامه بیشتر توضیح خواهیم داد.
انواع ریدایرکت چیست ؟ معرفی انواع ریدایرکت ها
در دنیای اینترنت و سئو ما با ریدایرکت های مختلفی سروکار داریم که هر کدام از این ریدایرکت ها برای هدف خاصی استفاده می شوند در واقع ریدایرکت ها به ربات های گوگل می فهماند، آدرسی که به دنبال آن هستند دیگر در این صفحه وجود ندارد که دلیل و انواع ریدایرکت را در پایین لیست کرده و سپس هر کدام را به صورت جداگانه توضیح خواهیم داد
- ریدایرکت ۳۰۱ چیست ؟
- ریدایرکت ۳۰۲ چیست ؟
- ریدایرکت ۳۰۷ چیست ؟
- ریدایرکت ۴۱۰ چیست ؟
- ریدایرکت ۴۵۱ چیست ؟
ریدایرکت ۳۰۱ چیست ؟
ریدایرکت ۳۰۱ رایج ترین ریدایرکتی است که ما در وردپرس از آن استفاده می کنیم کاربرد آن هم زمانی است که ما می خواهیم یک صفحه قدیمی را برای همیشه به یک صفحه جدید انتقال دهیم و صفحه قبلی را حذف کنیم پس این ریدایرکت به ربات های گوگل می فهماند که دیگر نباید این صفحه را ایندکس کنند و باید کاربران را به صفحه جدید هدایت کند اگر این کار را انجام ندهید صفحه قبلی سایت شما که در گوگل ایندکس شده است حذف می شود و کاربران بعد از ورود به آن با صفحه ۴۰۴ مواجه می شوند که اگر این مشکل را حل نکنید سئو سایت شما افت خواهد کرد.
ریدایرکت ۳۰۲ چیست ؟
ریدایرکت ۳۰۲ زمانی انجام میشود که میخواهید صفحه ای را بصورت موقت تغییر مسیر دهید. مثلا زمانی قصد دارید آدرس یک صفحه را به دلیل غیر فعال بودن فروش یک محصول به صفحه محصولی دیگر انتقال دهید. پس از گذشت چند ماه میخواهید مجدد فروش را فعال کنید و ریدایرکت را حذف خواهید کرد. پس به صورت کلی ریدایرکت ۳۰۲ موقت است.
ریدایرکت ۳۰۷ چیست ؟
قبلا فقط ریدایرکت ۳۰۲ برای تغییر مسیر سایت ها به صورت موقت استفاده می شد اما با نسخه جدید HTTP 1.1، ریدایرکت ۳۰۷ به عنوان ریدایرکت موقت و معتبر تر جایگزین ریدایرکت ۳۰۲ شد.
درک ریدایرکت ۳۰۷ نسبت به ریدایرکت ۳۰۲ برای ربات های گوگل آسان تر است. تغییر مسیر ۳۰۷ به موتور های جستجو می گوید صفحه درخواست شده به طور موقت به آدرس دیگری منتقل شده است اما پس از مدتی باز می گردد.
ریدایرکت ۴۱۰ چیست ؟
یکی از مشکلات اکثر سایت ها خطاهای ۴۰۴ زیادی در محیط گوگل کنسول آنها هستند اگر برای رفع این خطاها سریع اقدام نکنید ممکن است گوگل شما را جریمه کند و اگر اصلا به آن توجه نکنید و این خطاها بسیار زیاد شود گوگل حتی ممکن است سایت شما را پنالتی کند برای اینکه سایت شما از این نوع خطاها نداشته باشد کافی است ریدایرکت ۳۰۱ یا ۴۱۰ انجام دهید. ریدایرکت ۴۱۰ زمانی استفاده می شود که شما یک مقاله با یک محصول را حذف کرده اید و جایگزین هم نمی خواهید انجام دهید برای اینکه آن مقاله یا محصول برای همیشه از نتایج گوگل حذف شود باید آن را روی خطای ۴۱۰ تنظیم کنید تا ربات های گوگل هر چه سریع تر آن را از نتایج پاک کنند و کاربران بدون جهت وارد صفحه نشوند.
ریدایرکت ۴۵۱ چیست ؟
ریدایرکت ۴۵۱ زمانی استفاده می شود که یک صفحه را به دلایل قانونی حذف کرده باشید مثلا فرض کنید شما یک محصولی داشتید که سازند آن خودتان نبودید ولی آن را در سایت خود به فروش می رساندید بعد از شکایت صاحب اثر باید آن را از سایت خود حذف کنید تا گوگل شما را جریمه نکنند برای حذف می توانید از ریدایرکت ۴۵۱ استفاده کنید.
چگونه ریدایرکت ها را در وردپرس انجام دهیم
برای انجام ریدایرکت ها از راه های مختلفی می توانید استفاده کنید ولی در این مقاله ساده ترین آن را آموزش خواهیم داد. در واقع ساده ترین روش استفاده از افزونه Yoast SEO Premium معروف است برای انجام ریدایرکت بعد از نصب افزونه وارد بخش سئو شوید و گزینه تغییر مسیر را انتخاب کنید بعد از انتخاب این گزینه تصویری مشابه زیر برای شما ظاهر می شود.

خب همانطور که مشاهده می کنید همه چیز مشخص است یعنی آدرس ها را طبق فیلدها انتخاب کرده و نوع ریدایرکت را از قسمتی که فلش قرمز زدیم تنظیم کنید.
البته اگر از نسخه پرمیوم افزونه یواست سئو استفاده می کنید در حذف کردن مطالب بسیار راحت تر هستید یعنی زمانی که یک پست را از وردپرس حذف می کنید افزونه یواست سئو به شما یک پیغام نمایش می دهد تا نوع ریدایرکت خود را انتخاب کنید.
و در آخر سر شما را دعوت می کنم به دیدن آموزش افزونه یواست سئو پرمیوم و نحوه ریدایرکت کردن در وردپرس

عضو تیم کیت وردپرس ، دانشجوی کارشناسی نرم افزار ، عاشق کسب و کار اینترنتی و کمک کردن به کاربران سطح وب هستم و از ته دل دوست دارم در کنار دوستان و همکاران دیگر بهترین اتفاق را در سطح وب فارسی رقم بزنیم و همه با هم به قله های موفقیت برسیم.
اسحاق شفایی 156 نوشته در کیت وردپرس دارد . مشاهده تمام نوشته های اسحاق شفایی
