آموزش لاراول رایگان – آموزش Laravel حرفه ای و پروژه محور
آموزش لاراول یکی از آموزش های بسیار محبوبی است که افراد و متخصصان زیادی به دنبال یادگیری آن هستند چرا که این فریم ورک نه تنها در بین فریم ورک های PHP بلکه یکی از محبوب ترین و پر استفاده ترین فریم های موجود در دنیاست. در این مقاله می خواهیم یادبگیریم چطور سراغ آموزش لاراول برویم و چه موضوعاتی رو باید یاد بگیریم پس در ادامه همراه سایت کیت وردپرس باشید.
خلاصه این مطلب:
Toggleآموزش لاراول رایگان
آموزش لاراول رایگان اولین گزینه ای است که کاربران به آن فکر می کنند و دوست دارند اول از آموزش های رایگان لاراول شروع کنند. برای اینکار شما خیلی راحت می تونید در گوگل جستجو کنید و آموزش های بسیار فوق العاده ای رو به صورت رایگان پیدا کنید.
البته یکی از منابع عالی دیگر پلتفرم یوتیوب است اگر زبان انگلیسی شما خوب است بهترین منبع برای یادگیری رایگان سایت یوتیوب است اما اگر به زبان فارسی آموزشی خوبی پیدا نکردید گزینه بعدی استفاده از سایت های داخلی است مثل سایت های راکت، مکتب خونه و…
لاراول چیست؟
لاراول یکی از فریم ورک های زبان php است اگر نمی دونید فریم ورک چیست به توضیحات ادامه این مقاله توجه کنید
فریم ورک یک چهارچوب مشخص نرم افزاری برای برنامه نویسان است که در آن مجموعه قوانین مشخصی در نظر گرفته شده و استفاده از آن باعث می شود برنامه نویسان کدهای کمتری بنویسند و خروجی بهینه تر و بهتری داشته باشند. مثلا دات نت یک فریم ورک محصولی از شرکت مایکروسافت است.
فریم ورک چیست ؟
از لاراول می توان به عنوان محبوب ترین فریم ورک زبان php یاد کرد. لاراول فریم ورکی مبتنی بر معماری MVC است که به صورت رایگان و متن باز ارائه شده است.
چرا باید از لاراول استفاده کنیم؟
ببینید الان دیگه مثل زمان قدیم نیست که شما خودتون بشینید و تمام قابلیت هایی که داخل کدنویسی نیاز دارید رو از اول بنویسید دلیلش هم این هست که با پیشرفت وب فریم ورک های زیادی اومدند تا کار ما رو راحت تر کنند و نیاز نباشه به قول قدیمیا چرخ رو دوباره اختراع کنیم.
یکی از مزیت های عالی فریم ورک هایی مانند لاراول این هست که دیگه برنامه نویسان نیازی نیست کارهای ساده و تکراری در کدنویسی رو که معمولاً برای همه پروژه ها باید انجام داد رو خودشون هر روز انجام بدن اصلاً این موضوع با ذات برنامه نویس تضاد داره پس به همین دلیل فریم ورک هایی مانند لاراول میاد و تمام این کارهای پیش و پا افتاده و تکراری رو برای ما انجام میده
انواع فریم ورک های دیگر زبان php
هر چند که عنوان این مقاله آموزش لاراول هست اما بد نیست در این میان نام فریم ورک های دیگر زبان php رو هم بشنوید در ادامه لیستی از معروف ترین فریم ورک های زبان php رو نام خواهیم برد.
- فریم ورک لاراول
- فریم ورک CodeIgniter
- فریم ورک سیمفونی
- فریم ورک Laminas Project
- فریم ورک فالکون
- فریم ورک FuelPHP
- فریم ورک CakePHP
- فریم ورک Yii
- فریم ورک Slim
در سطح وب ما برای زبان جاوا اسکریپت نیز فریم ورک های مختلفی داریم مثل فریم ورک های Angular, React, Vue و …
پس همانطور که متوجه شدید ما در وب فریم ورک های مختلفی داریم که هر کدام قرار است کار مارو راحت تر کنه
پیش نیازهای یادگیری لاراول چیست؟
قطعاً قبل از اینکه سراغ یادگیری لاراول بروید نیاز هست یکسری پیش نیازهارو یاد بگیرید. پس برای بالابردن تخصص خودتون عجله نکنید سعی کنید با صبوری تمام مراحل و پیش نیازهای لازم رو به خوبی یاد بگیرید. در ادامه تمام پیش نیازهایی که برای یادگیری و آموزش لاراول نیاز دارید رو توضیح خواهیم داد.
یادگیری HTML و CSS
آموزش html و css اولین قدمی است که شما باید آن را بردارید البته به صورت کلی زمانی که شما می خواهید در دنیای وب پا بگذارید و تخصصی در آن کسب کنید اولین کار همیشه یادگیری این دو زبان تگ گذاری و استایل نویسی است که یادگیری آن چیز خیلی پیچیده ای نیست می تونید در عرض چند هفته هر دو رو به خوبی یاد بگیرید.
تسلط به زبان PHP
از آنجایی که فریم ورک لاراول با زبان پی اچ پی نوشته شده است پس مشخص است که برای یادگیری آن حتماً باید به زبان php مسلط باشید تا بتونید به خوبی از لاراول استفاده کنید زبان پی اچ پی یک زبان برنامه نویسی مفسری و اسکریپتی است و برای یادگیری زبان php بد نیست یکسر به مقاله آموزش php بزنید.
آشنایی با دیتابیس
دیتابیس جایی است که اطلاعات در آن ذخیره می شود امروزه هرروز شما از دیتابیس استفاده می کنید مثل دیتابیس هایی که در موبایل شما وجود دارند تا دیتابیس های بانک ها و… پس برای ذخیره اطلاعات نیاز هست که شما یک آشنایی کلی روی دیتابیس داشته باشید تا زمان یادگیری فریم ورک لاراول دچار مشکل نشوید.
یادگیری OOP در برنامه نویسی
اما می رسیم به بحث جذاب OOP یا شی گرایی در برنامه نویسی، اکثر زبان های برنامه نویسی مانند PHP, JavaScript, سی شارپ و… زبان شی گرایی هستند. شی گرایی یک شیوه برنامه نویسی است که به برنامه نویسان کمک می کند همه چیز را در دنیای کدنویسی یک شی بدانند و بتوانند یک شی را با یکبار ایجاد بی نهایت بار استفاده کنند. پس قبل از اینکه سراغ یادگیری لاراول بروید حتماً باید با شی گرایی آشنا باشید چرا که در آموزش لاراول از شی گرایی زیاد استفاده می شود.
معماری MVC را هم بلد باشید
MVC مخفف عبارت Model View Controller است که یک نوع معماری برای طراحی نرم افزار شناخته می شود. در این معماری به لایه ارتباط با دیتابیس مدل (Model)، به لایه ارتباط با کاربر یا نمایش اطلاعات ویو (View) و به لایه پردازش اطلاعات کنترلر (Controller) میگوییم.
برای آموزش لاراول حتماً باید با معماری ام وی سی آشنا باشید چرا که خود لاراول برپایه MVC نوشته شده است
خودتان را آماده یادگیری و آموزش لاراول کنید
برای آموزش لاراول موارد بالا کافی است البته با یکسری موضوعات دیگه مثل آشنایی با دستور خط فرمان Terminal و آشنایی با ابزار مدیریت پکیج Composer هم اگر آشنا باشید خیلی بهتر و سریع تر می تونید آموزش لاراول را دنبال کنید و به خوبی به آن مسلط شوید.
جمع بندی آموزش لاراول
در این مقاله سعی شد موضوعاتی که برای یادگیری لاراول نیاز دارید رو توضیح دهیم. ما سعی می کنیم در آینده آموزش جامعی در ارتباط با یادگیری لاراول تولید کنیم تا دوستان علاقه مند بتونند به صورت کامل این فریم ورک رو یاد بگیرند.
درباره اسحاق شفایی
اسحاق شفایی مدیر وبسایت کیت وردپرس و دانشجوی کارشناسی ارشد Computer Science در دانشگاه پادوا ایتالیا هستم. چندین سال است که در حوزه وب فعالیت می کنم و تخصص اصلیم توسعه وب هست همچنین بعد از یادگیری علاقه زیادی به آموزش دادن دارم.
سایر نوشته های اسحاق شفایی
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.